Gegevens gebeurtenis

OIAM in de praktijk

Tijd: Februari 12 2015 vanaf 19.30 to 21.30
Locatie: Hotel Mercure te Nieuwegein
Straat: Buizerdlaan 10
Plaats: Nieuwegein
Website of map: http://www.gia.nl/gia-eveneme…
Soort gebeurtenis: sessie
Georganiseerd door: GIA
Meest recente activiteit: 19 Jan 2015

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

In een interactieve sessie wordt de werkwijze Open Infrastructure Architecture (OIAM) toegelicht en gedemonstreerd. De sessie begint met een rollenspel, zodat helder wordt hoe lastig het is om gestructureerd requirements op het spoor te komen. Na een beknopte theoretische uiteenzetting wordt in vogelvlucht een Referentie Architectuur getoond, die is opgesteld met behulp van Archimate en als een samenhangend bouwwerk in diverse views is ondergebracht in een architectuurtool (BiZZdesign Architect). Vervolgens wordt ingezoomd op een concreet project, dat onlangs is doorlopen. Op die manier worden resultaten van de toegepaste werkwijze herkenbaar in beeld gebracht. De afronding gebeurt door gezamenlijk te evalueren en tips en tricks te benoemen.

INSCHRIJVEN / LEES MEER

Voorafgaand aan dit event is de Algemene Leden Vergadering (ALV2015) van GIA. Deze bijeenkomst start om 19.00u. Gezien het tijdstip biedt het GIA voor deelnemers diverse belegde broodjes aan.

Datum: 12 februari 2015
Tijdstip: ontvangst met koffie vanaf 19.00u, de presentatie start rond 20.00u, de gratis netwerkborrel begint rond 21.30u. 
Plaats: Hotel Mercure te Nieuwegein

Bio Daniël
Daniël Jumelet (1973) werkt als zelfstandig Consultant Business Infrastructuur en Architectuur. Hiervoor werkte hij bij BiZZdesign en Sogeti. Sinds 2005 doet hij onderzoek naar de toepassing van architectuur in het infrastructuurdomein. Uit dit onderzoek is de Open Infrastructure Architecture method (OIAm) voorgekomen, eerder bekend als DYA|Infrastructuur. Hij is auteur van het boek “DYA|Infrastructuur, architectuur voor de fundering van de IT”, diverse (internationaal) gepubliceerde artikelen over dit onderwerp en medeverantwoordelijk voor de on-line bibliotheek voor infrastructuurarchitectuur, de Open Infrastructure Architecture repository.

Prikbord

Sponsoren

Advertenties

© 2020   Gemaakt door Stichting Digital Architecture.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden