Gegevens gebeurtenis

TOGAF 9.1 Certified (level 1 + 2)

Tijd: Maart 2 2015 tot April 1 2015
Locatie: Amersfoort
Website of map: http://vianovaarchitectura.nl…
Telefoon: 040 246 0220
Soort gebeurtenis: cursus
Georganiseerd door: International Management Forum
Meest recente activiteit: 28 Okt 2014

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

Wanneer u lid bent van VNA ontvangt u €100,- voor deze opleiding. 

Wat is TOGAF?
TOGAFis een gedetailleerde methode met ondersteunende technieken voor het ontwikkelen van een Enterprise Architectuur (EA). TOGAF beschrijft het proces van acceptatie, productie, gebruik en onderhoud van Enterprise Architectuur. TOGAF wordt wereldwijd door een groot aantal architecten gebruikt om een passende architectuur voor hun organisatie te ontwerpen.

Waar bestaat TOGAF uit?
TOGAF als methodiek bevat 6 onderdelen die gezamenlijk het fundament vormen, t.w.:

  • De Architecture Development Method (ADM). ADM vormt de kern van TOGAF.
  • ADM Guidelines and Techniques, een verzameling van richtlijnen en technieken voor gebruik bij de toepassing van ADM.
  • Het Architecture Content Framework, dat bestaat uit een gestructureerd metamodel voor architectuurartefacten en een beschrijving van het gebruik van architectuur bouwblokken en architectuur deliverables.
  • Enterprise Continuum en Tools. Een concept om herbruikbare architectuurblokken te ordenen, die gebruikt kunnen worden bij het bouwen van architectuur gedurende de ADM-cyclus.
  • Reference Models, dat twee referentiemodellen biedt: het TOGAF Technical Reference Model (TRM) en het Integrated Information Infrastructure Reference Model (II-RM).
  • Het Architecture Capability Framework, dat de organisatie, processen, vaardigheden, rollen en verantwoordelijkheden voor het tot stand brengen en exploiteren van een architectuurpraktijk binnen een organisatie behandelt.

Waaruit bestaat de training TOGAF 9.1 Certified?
De training TOGAF 9.1 Certified biedt u alle kennis en het inzicht, die nodig zijn om TOGAF 9.1 effectief te gebruiken in uw werk en om het TOGAF 9.1 Foundation certificaat (level 1) en het TOGAF 9.1 Practitioner Certificaat (level 2) te behalen. Tijdens de lessen worden voorbeelden en best practices gehanteerd, gebaseerd op jarenlange ervaring in het toepassen van en opleiden in Enterprise Architectuur, TOGAF en ArchiMate bij vooraanstaande organisaties. De training is erkend door ‘The Open Group’. De Open Group is een onafhankelijk consortium van IT-bedrijven, dat zich richt op het toegankelijk maken, ontwikkelen en beheren van open IT standaarden.

Het TOGAF 9.1 Certified examen
Na de training TOGAF 9.1 Certified bent u optimaal voorbereid op het TOGAF 9.1 Certified (level 1 + 2) examen. Het TOGAF 9.1 Foundation (level 1) examen is een gesloten boek examen, duurt 1 uur en bestaat uit 40 multiple choice vragen. Het TOGAF 9.1 Practitioner (level 2) examen is een open boek examen en duurt 1½ uur. U kunt beide examens afleggen bij een Prometric testcenter bij u in de buurt.

Als u examen wilt doen, dient u een examenvoucher te hebben. De kosten van het examen bedragen € 213,- per examen. Het is ook mogelijk om na het volgen van de TOGAF 9.1 Certified (level 1 en 2) training een gecombineerd examen af te leggen voor beide examens (level 1 en 2). In dat geval bedragen de examenkosten € 330,-. De examenvoucher kunt u bij ons bestellen.

Meer informatie?

Vraag de brochure aan voor meer informatie of neem contact op met ons via info@imf-online.com of 040 246 0220. 

Inschrijven
U kunt zich via deze link inschrijven voor deze cursus.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor TOGAF 9.1 Certified (level 1 + 2) om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Via Nova Architectura

Bijwonen (1)

Sponsoren

Advertenties

© 2020   Gemaakt door Stichting Digital Architecture.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden