Gegevens gebeurtenis

Via Open Space over masterdata

Tijd: Maart 14 2012 vanaf 17.00 to 21.30
Locatie: Haaienzaal van Diergaarde Blijdorp
Straat: Blijdorplaan 8
Plaats: Rotterdam
Website of map: https://www.ngi.nl/Afdelingen…
Soort gebeurtenis: vos, sessie
Georganiseerd door: Ngi i.s.m. Via Nova Architectura
Meest recente activiteit: 15 Mrt 2012

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

Tweede VOS sessie in Diergaarde Blijdorp

Tot ons grote plezier organiseren we, in samenwerking met het Ngi, op 14 maart 2012 alweer de tweede Via Open Space (VOS) bijeenkomst, met als thema Masterdata en gegevensbeheer.

Een VOS is een bijeenkomst waarin de deelnemers gezamenlijk een of meer actuele, urgente, uit de praktijk voortkomende, vragen bespreken en de vraagsteller(s) zo helpen een stap verder te komen. Het interessante aan de VOS is dat het gaat om echte vragen die het verschil uitmaken voor succes of mislukking in een concrete situatie. Met als bonus dit keer ook nog eens de inspirerende omgeving van de Haaienzaal in Diergaarde Blijdorp!

Het thema van deze avond is geselecteerd uit een aantal VOS vragen die op Via Nova Architectura zijn gesteld: de vraag die de meeste reacties opriep hebben we gekozen, en dat was een vraag over masterdata en gegevensbeheer (http://vianovaarchitectura.nl/forum/topics/vos-vraag-masterdata-en-gegevensbeheer-als-speerpunten-voor-de-in). In aanloop tot 14 maart, zal het aanscherpen van de vraag op VNA doorgaan, zodat we op de sessie zelf snel tot de kern kunnen doordringen. Doe hier aan mee, en maximaliseer de relevantie voor jezelf en jouw organisatie!

Ben je geïnteresseerd in een discussie die er toe doet, over een thema dat er toe doet, schrijf je dan in op de site van het Ngi. En wil je het voor jezelf nog interessanter maken, doe dan vanaf nu al mee met het aanscherpen van het thema op VNA. Meer informatie over het fenomeen VOS kun je vinden op http://vianovaarchitectura.nl/group/via-open-space.

Heb je iets met gegevens (of haaien), dan mag je deze avond niet missen (en het is nog gratis ook). Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Inloop met lopend buffet is vanaf 17:00 uur. We starten met de inhoudelijke sessie om 18:00 uur en sluiten om 21:00 uur af met een borrel. Je krijgt toegang tot Diergaarde Blijdorp met een toegangsbewijs dat je twee dagen voorafgaand aan de sessie via e-mail toegestuurd krijgt en die je bij de kaartcontrole kunt tonen. Je kunt toegang krijgen via de parkeerterrein en entree Oceaniumzijde (Blijdorplaan 8), wat tevens de uitgang zal zijn. Parkeerkosten zijn niet inbegrepen (8 EUR per auto).

Namens de werkgroep VOS hopen we je de 14dete mogen begroeten,

Bert Dingemans, Bert Kroek, Frank Langeveld, Bob te Riele, Marlies van Steenbergen, Roel Wagter

Klik op de volgende tekst voor meer informatie:

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Via Open Space over masterdata om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Via Nova Architectura

Reactie van Bert Kroek op 13 Maart 2012 op 18.38

Als het goed is hebben alle deelnemers zondag het toegangsbewijs voor de Open Space per email ontvangen.

Nog een nacht slapen ...   en dan gaan we naar de haaien !!!

Reactie van Bert Kroek op 28 Februari 2012 op 17.26

Even ter verduidelijking: Hier aangeven dat je het event bijwoont wil niet zeggen dat je jezelf hebt geregistreerd. Daarvoor moet je echt even naar de NGI site (Website link of de betreffende "site van het Ngi" link in de tekst ...  Het is wel handig te weten wie er meedoen aan de discussie, hopenlijk nog meer dan het aantal geregistreerden voor het event...

Privé gastenlijst

Beheerder Via Nova Architectura heeft de gastenlijst verborgen gehouden.

Sponsoren

Advertenties

© 2021   Gemaakt door Stichting Digital Architecture.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden