We willen deze web-site verder verbeteren en horen daarom graag van jullie wat jullie behoeften zijn. Zijn er specifieke functionaliteiten die we nog zouden kunnen bieden?

Mvgr,
Danny

Weergaven: 353

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Beste Danny,

Mijn suggestie is om RSS feeds toe te voegen, bijv. voor de blogs op VNA, en/of voor alle "updates", zodat geïnteresseerden via hun RSS-readers op de hoogte blijven van nieuwe artikelen.

Groeten,

Pascal

Ik zou de via nova architectura eigenlijk via een app op de smartphone of tablet willen. 

mvg

Ronald

Hallo Ronald,

We maken gebruik van een standaard SaaS oplossing (Ning) en zijn daarmee sterk afhankelijk van de functionaliteiten die dat platform biedt. Recentelijk heeft het platform wel een geheel nieuwe mobiele web-site gekregen; heb je dat al gezien? We zullen de ontwikkelingen van Ning blijven volgen en kijken of we daar verder gebruik van kunnen maken.

Mvgr,
Danny

Ok, interessant. Had het nog niet gezien.

Danny,

Een mogelijkheid om spam te verwijderen of te melden zou wel lekker zijn.

Ik heb een dubieuze reactie van Stella Kwale aan mijn profile hangen. Als ik op zoek ben naar een nieuwe vrouw kijk ik bij voorkeur op andere sites dan VNA. Ik kan de reactie niet verwijderen (wel mijn instellingen gewijzigd dat ik voortaan reacties moet goedkeuren), maar ik zie ook geen mogelijkheid om dat soort zaken te melden.

 

Groeten,
Ton.

Hi Ton

Je hebt me gevonden en ik heb de bewuste gebruiker geschorst.

Mvg
Danny

Op sommige plekken zie ik facebook en twitter share en like buttons, op sommige plekken ook G+. Ik suggereer om ze alledrie overal neer te zetten.

Antwoorden op discussie

RSS

Sponsoren

Advertenties

Je kunt hier adverteren

© 2019   Gemaakt door Stichting Digital Architecture.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden