NAF Insight "De Business Rule Experience" 2008

Het tweede NAF Insight seminar had als thema "De Business Rule Experience" en vond plaats op 23 september 2008. In dit congres stond de ervaring centraal. Business Rule Management (BRM) is een opkomende discipline die in combinatie met Business Process Management (BPM) steeds noodzakelijker wordt om een bedrijf transparant en wendbaar te maken. Zonder aandacht voor bedrijfsregels is het vrijwel onmogelijk om een grotere wendbaarheid te bereiken.

Met Silvie Spreeuwenberg, LibRT als dagvoorzitter en bijdragen van onder meer Erik Proper (Capgemini & Radboud Universiteit Nijmegen) Alcedo Coenen (Atos Origin), Leo Hermans (Everest), Marc de Rooij (VROM), Jan Verbeek (Be Informed), Ralph Nijpels (Air France Cargo – KLM Cargo), Saco Bekius (Belastingdienst) en Arian Jacobs-Brouwer O&I en demonstraties van onder andere ILOG, Tibco/Corticon, Be Informed, Mendix en Pegasystems was er een gevarieerd programma opgesteld.

Business Rules komen niet uit de lucht vallen. Het is een discipline die al de nodige praktijk en theorie kent. Dat is verwoord in het tweede NAF-boek "Uw bedrijf geregeld met Business Rule Management" dat tijdens het congres werd gepresenteerd.

Opmerking

Je moet lid zijn van Via Nova Architectura om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Via Nova Architectura

Sponsoren

Advertenties

© 2020   Gemaakt door Stichting Digital Architecture.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden