Robert Stuffers
  • Man
  • Nederland
Delen op Facebook
Delen

De vrienden van Robert Stuffers

  • Stichting Digital Architecture
 

De pagina van Robert Stuffers

Profielgegevens

Betrokkenheid bij architectuur
Afnemer van architectuur, Anders
LinkedIn pagina
https://www.linkedin.com/in/robertstuffers/
Profielbeschrijving
Als OU masterstudent bezig met een studie die onderzoekt wat de invloed is van het gebruik van Enterprise Architectuur Management op de verschillende aspecten van een organisatie. Deze studie is daarnaast ook het afsluitende onderdeel (masterscriptie) van een masterstudie Business Process Management and IT (MSc) aan de Open Universiteit, die ik, samen met vijf andere masterstudenten, uitvoer.

De bijdragen van Robert Stuffers

Uitnodiging voor deelname aan een universitair onderzoek naar de invloed van het gebruik van Enterprise Architectuur Management.

Geplaatst op 24 September 2018 om 18.30 0 Opmerkingen

Misschien heeft u zich wel eens afgevraagd of Enterprise Architectuur (EA), of een andere vorm van strategisch gerelateerde IT architectuur en het daarmee sterk verwante Enterprise Architectuur Management (EAM) wel de moeite waard zijn voor een organisatie om in te investeren. En of EAM eigenlijk wel of niet bijdraagt aan het succes van uw organisatie of de organisatie waarvoor u werkt? Kortom: zijn alle EA en EAM inspanningen wel de moeite waard?

Wetenschappelijke literatuur geeft…

Doorgaan

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van Via Nova Architectura om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Via Nova Architectura

Op 16 September 2019 om 16.33 zei Maris Ahmed...

Goede dag,
Hoe gaat het met jou, ik heb interesse in je getrokken na het doornemen van je korte profiel en vond het noodzakelijk om je meteen te schrijven. Ik heb iets heel belangrijks aan je te onthullen, maar ik vond het moeilijk mezelf hier te uiten, omdat het een openbare site is. Wil je alsjeblieft contact met me opnemen op :( mrsstellakhalil5888@gmail.com) voor de volledige details.
Fijne dag
Bedankt God zegene
Stella.

 
 
 

Sponsoren

Advertenties

© 2021   Gemaakt door Stichting Digital Architecture.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden