Roel Wagter
  • Man
  • Hardenberg
  • Nederland
Delen op Facebook
Delen

De vrienden van Roel Wagter

  • Marco Deterink
 

De pagina van Roel Wagter

Profielgegevens

Betrokkenheid bij architectuur
Enterprise architect
LinkedIn pagina
https://www.linkedin.com/in/roelwagter?trk=nav_responsive_tab_profi...
E-mail adres
roel.wagter@solventa.nl
Profielbeschrijving
Roel Wagter is management consultant, partner Solventa, promotor Antwerp Management School, co-promotor Radboud University Nijmegen, docent masterclass enterprise architecture bij het Nederlands Architectuur Forum en promoveerde aan de Radboud Universiteit Nijmegen op het gebied van Enterprise Architecture. Hij heeft vele directie, management- en adviesfuncties uitgevoerd waarin hij meer dan 30 jaar ervaring heeft opgedaan op het gebied van business and IT alignment. Deze ervaring vormt de basis voor zijn ideeën op het gebied van enterprise architecture, waaronder de inzet van dit vakgebied in de wereld van mergers & acquisitions. Hij is de founding father en eerste auteur van de internationaal bekende methode Dya® (Dynamic Enterprise Architecture). Begin 2006 nam hij het initiatief tot en werd verantwoordelijk voor het innovatieprogramma “General Enterprise Architecturing” (GEA). In 2007/2016 publiceerde hij ca. veertig boeken / wetenschappelijkepapers, artikelen vakbladen op het gebied van enterprise architecture. Hij richtte in het kader van dit innovatieprogramma een groeiplatform op. Hieraan nemen ca. 20 grote organisaties deel vanuit de overheid, bedrijfsleven en wetenschappelijke wereld (www.groeiplatformgea.nl).
Telefoonnummer
0653623771

De bijdragen van Roel Wagter

Fuseren: a deal from heaven or from hell?

Geplaatst op 7 September 2016 om 17.30 0 Opmerkingen

Uitgevoerde onderzoeken [1, 2, 3] geven aan dat slechts 25 % van de fusies de financiële doeleinden haalt, in termen van synergie of aandeelhouderswaarde. Dat moet beter kunnen. Naast het financiële perspectief zijn ook…

Doorgaan

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van Via Nova Architectura om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Via Nova Architectura

Op 16 September 2019 om 16.47 zei Maris Ahmed...

Goede dag,
Hoe gaat het met jou, ik heb interesse in je getrokken na het doornemen van je korte profiel en vond het noodzakelijk om je meteen te schrijven. Ik heb iets heel belangrijks aan je te onthullen, maar ik vond het moeilijk mezelf hier te uiten, omdat het een openbare site is. Wil je alsjeblieft contact met me opnemen op :( mrsstellakhalil5888@gmail.com) voor de volledige details.
Fijne dag
Bedankt God zegene
Stella.

 
 
 

Sponsoren

Advertenties

© 2020   Gemaakt door Stichting Digital Architecture.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden