De bijdragen van Bert Kroek (5)

Te veel aandacht voor tooling en methodiek?

De stelling dat er teveel aandacht wordt gegeven aan tooling en methodiek kreeg tijdens het CIO forum op het LAC brede steun, heel wat groene kaartjes werden opgestoken. Natuurlijk niet zo'n aardig signaal naar de hoofdsponsor van het Lac, daar moest natuurlijk een reactie op komen ;)

Daniël Jumelet  probeerde met een rode stem het belang van goede tooling te onderstrepen. Ik schijn nonverbaal het nogal eens te zijn geweest met Daniël zijn reactie, Victor Deconinck duwde me de…

Doorgaan

Toegevoegd door Bert Kroek op 29 November 2012 op 7.38 — 2 commentaren

De resultaten van de Open Space Agile Architectuur staan online

Maandag 22 oktober heeft de derde Via Nova Architectura Open Space platsgevonden, weer op een bijzondere locatie: het spoorwegmuseum in Utrecht.

Met ongeveer 25 personen hebben we ons bezig gehouden met het thema Agile Architectuur. Een erg actueel onderwerp, het maakt heel wat emotie los.

In totaal zijn 6  onderwerpen aan de orde geweest, deze worden hier op de site nabesproken. Je bent van harte welkom de geformuleerde inzichten scherper te krijgen.…

Doorgaan

Toegevoegd door Bert Kroek op 12 November 2012 op 8.23 — Geen reacties

Via Open Space - Agile Demand

Voor de Via Open Space van 22 oktober met als onderwerp agile architectuur willen wij graag het thema Agile Demand uitwerken. Graag wil ik van jullie horen wat jullie ideeen zijn bij dit subthema van agile architectuur. Vandaar dat  ik hoop dat er hieronder een levendige discussie ontstaat.

Wat mij betreft kan dit alle kanten op bewegen, zelf ervaar ik agile…

Doorgaan

Toegevoegd door Bert Kroek op 24 September 2012 op 0.36 — 7 commentaren

Don’t lo(o)se context! Model IT!

In deze (nogal lange) blog wil ik samenvatten welke inzichten de Via Open Space rondom Master Data Management mij heeft gegeven.

Naast de imponerende omgeving (haaien en mega-sardines) was het voor mij ook de perfecte setting waar allerlei verschillende aspecten van Master Data Management aan de orde kwamen. In de aanwezige personen was heel wat relevante ervaring verzameld. Juist de breedte van de onderwerpen maakte het mogelijk om tot nieuwe inzichten te komen.

Misschien dat…

Doorgaan

Toegevoegd door Bert Kroek op 25 Maart 2012 op 23.30 — 12 commentaren

Resultaten en Video van de Via Open Space van 14 maart in Diergaarde Blijdorp

De inzichten van Burning Questions rondom Master Data Management zijn online gezet met daarbij 55 minuten aan video verslaglegging van het event.

Kijk op de pagina Inzichten en Video van de Via Open Space van 14 maart.

Let op de inspirerende achtergrond. Lag het aan de dreiging van…

Doorgaan

Toegevoegd door Bert Kroek op 15 Maart 2012 op 23.09 — Geen reacties

Sponsoren

Advertenties

© 2020   Gemaakt door Stichting Digital Architecture.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden