Beste VNA-leden,
Als masterstudent Business Information Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam ben ik op dit moment bezig met een master’s onderzoek naar de effectiviteit van architectuur in de zorg. Voor mijn onderzoek interview ik architecten/informatiemanagers in verschillende ziekenhuizen. Het blijkt tot nu toe lastig om voldoende interviews te organiseren, dus hoop ik via deze oproep met meer architecten/informatiemanagers in contact te komen. In deze studie probeer ik antwoord te krijgen op de vraag hoe een volwassen architectuur prestaties kan verbeteren door het creëren van verbeterd begrip tussen de IT- en overige bedrijfsafdelingen. 

Mijn onderzoek dient in juni afgerond te worden waardoor ik de interviews uiterlijk in mei gehouden moet hebben. Mocht u zich bezighouden met architectuur in de zorg en deel willen nemen aan dit onderzoek, dan zou ik het zeer op prijs stellen als u contact met mij zou kunnen opnemen. Na afronding van mijn onderzoek zal ik mijn onderzoeksresultaten uiteraard met uw organisatie delen. Ik ben zowel via LinkedIn als per mail bereikbaar!

Ik dank u alvast voor de te nemen moeite en ben benieuwd naar uw reactie!

Met vriendelijke groet,

Marc Oldenburger
Student Erasmus Universiteit
343519mo@student.eur.nl

Weergaven: 106

Opmerking

Je moet lid zijn van Via Nova Architectura om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Via Nova Architectura

Sponsoren

Advertenties

Je kunt hier adverteren

© 2019   Gemaakt door Stichting Digital Architecture.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden