Bijeenkomst Nederlandse enterprise architecten

Ik ben bezig een bijeenkomst te organiseren van en voor Nederlandse enterprise architecten.

Het doel van de bijeenkomst is, naast kennisdeling, vooral om te netwerken, en structureel een basis te leggen voor een beter functionerend informeel netwerk van enterprise architecten.

Het doel is dus meer specifiek mensen met elkaar in contact te brengen, zodat zij elkaar in de toekomst makkelijk kunnen vinden om elkaar te ondersteunen. Eén van de aspecten van architectenwerk is de noodzaak van regelmatige externe audits en reviews. Daarvoor kan dit netwerk bijvoorbeeld een handreiking zijn.

Het is niet de bedoeling dat de bijeenkomst tot een georganiseerde structuur (zoals een vereniging of vakgroep) gaat leiden, daarvoor zijn al voldoende mogelijkheden (NGI, NAF, Via Nova, IASA). Lees meer hierover, ook om aan te geven dat u wellicht geïnteresseerd bent, op:

Ik ben erg benieuwd en geïnteresseerd of u ideeën heeft voor deze bijeenkomst. Laat mij dat alstublieft weten! 

Vergeet niet op de social buttons te klikken onderin de pagina om de bijeenkomst te promoten in uw netwerk.

Weergaven: 120

Reactie van Mark Paauwe (Founder of Dragon1) op 9 November 2012 op 14.48

Rob, 

Dat is interessant dat je dat doet. Ik denk dat er veel behoefte is aan informele netwerken, omdat er toch veel ongebonden enterprise architecten zijn, danwel dat ze vaak alleen in de organisatie zitten. Peer-reviews zijn dan meer dan welkom.

Als ik je pagina met informatie lees, is voor het mij nog wel iets te vaag en abstract wat er in die sessie dan gedaan wordt om me zelf aan te melden. Heb je al veel aanmeldingen? Ik ben wel benieuwd wat de resultaten zijn van je eerste bijeenkomst.

Ik weet trouwens ook niet of je wel via deze blog bijeenkomsten mag adverteren? Wellicht dat je dat nog even moet checken.

Ik heb ook een maandelijkse sessie (Open Kennisavond) met architecten, maar dan vooral gericht op persoonlijke ontwikkeling en het ontwikkelen van een architectuurportfolio conform een bepaalde visuele aanpak.

Een thema wat dan vaak terug komt is: hoe visualiseer je architectuur begrijpelijk voor de bestuurder en directeur?

Welke thema's wil jij vooral aanstippen in jouw bijeenkomst?

Reactie van Rob Vens op 9 November 2012 op 15.06

Mark,

Dank voor je reactie. De bijeenkomst is akkoord bij Via Nova Architecture hoor! Ik zal de pagina concreter maken, maar ideeën voor thema's of onderwerpen ontvang ik graag via de belangstellenden zoals jij — dus als je suggesties hebt, zie ik die graag tegemoet op de pagina. Ik wil je toch nog uitnodigen om je interesse kenbaar te maken door je aan te melden. Daardoor blijf je op de hoogte van ontwikkelingen en je kunt je altijd weer afmelden. Klik ook op de social buttons onderaan de pagina om het initiatief in jouw netwerk te verspreiden!

Opmerking

Je moet lid zijn van Via Nova Architectura om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Via Nova Architectura

Sponsoren

Advertenties

Je kunt hier adverteren

© 2020   Gemaakt door Stichting Digital Architecture.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden