Congres Architectuur in de Zorg 2017 | Call for Presentations

Op donderdag 22 juni 2017 wordt voor de 8e keer het congres ‘Architectuur in de Zorg’ gehouden.

Het congres is inmiddels uitgegroeid tot het informatie- en netwerkplatform van professionals die in deze sector werkzaam zijn.  GS1 Nederland, HL7 Nederland, IHE Nederland, NAF en Nictiz zijn de drijvende kracht achter dit congres.

De programmacommissie draagt zorg voor de samenstelling van een boeiend programma, waarbij ook ruimte wordt gemaakt voor inzendingen uit het veld. Hierbij nodigt de commissie u van harte uit om een voorstel voor een presentatie voor het congres in 2017 in te dienen.

Voorwaarden voor inzending:

  • Onderwerp dient vanuit architectuur perspectief te worden verteld óf de verbinding met de architectuur dient duidelijk te zijn
  • Presentatie heeft betrekking op de (gezondheids)zorg óf is bruikbaar voor de zorg
  • Keuze uit 2 soorten presentaties: Presentatie in de plenaire zaal, duur ongeveer 30 minuten, exclusief discussie en vragen stellen. Of presentatie in een van de parallelsessies. De parallelsessies kunnen bestaan uit 2 presentaties van max 15 minuten of 1 presentatie van 30 minuten. Daarnaast wordt max 10 minuten gereserveerd voor discussie.

Deadline inzending: 1 februari 2017 via het digitale inschrijfformulier. Daarin kunt u aangeven: titel presentatie, thema, korte beschrijving (max 250 woorden) en voorkeur voor type presentatie. Wij gaan er van uit dat de inzender ook de spreker is.

Uiterlijk 1 maart 2017 wordt het besluit over acceptatie/afwijzing gecommuniceerd. Voor informatie en o.a. de presentaties van voorgaande jaren, zie de website: www.zorginformatiearchitectuur.nl .

Wij zien uw voorstel graag tegemoet!

Weergaven: 119

Opmerking

Je moet lid zijn van Via Nova Architectura om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Via Nova Architectura

Sponsoren

Advertenties

© 2020   Gemaakt door Stichting Digital Architecture.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden