Veel ICT-projecten mislukken, worden te duur of lopen vertraging op. Ons doel is het realiseren van succesvolle projecten die de kwaliteit verbeteren van de informatievoorziening in organisaties en zo zorgen voor goedwerkende, effectieve, betrouwbare, duurzame en veilige informatievoorziening.

Om dit doel te bereiken zijn een aantal architecten/adviseurs een maatschappelijk initiatief gestart. Dit initiatief heeft als doel om ICT-projecten, door kwaliteit van binnenuit, te verbeteren. Een structurele en fundamentele verbetering aanbrengen in de ICT-projectstructuur, gebaseerd op deskundigheid, onafhankelijkheid en transparantie. En architecten spelen hierbij een onmisbare en belangrijke rol!

Het is de bedoeling om met dit initiatief het vakgebied van informatica, de scholing en nascholing, de kennisontwikkeling, het kennismanagement en de realisatie van projecten te professionaliseren en zo het vak architectuur en haar beroepsgroep op een hoger plan te brengen.

Denk jij ook met ons mee?
Een groeiende groep mensen (waaronder universiteiten, beroepsgroepen, bestuurders, adviseurs en architecten) ondersteunt dit initiatief. Om dit initiatief verder uit te werken vragen we om jouw hulp. Wil jij aan de basis staan en meedenken?

Dan nodigen we je uit voor een van onze twee sessies, georganiseerd door KNVI, NAF en OnafhankelijkeArchitect.nl. Meld je aan via NAF of KNVI of stuur een mail naar info@onafhankelijkearchitect.nl met jouw aanmelding. Geef wel even aan op welke dag je mee wilt doen.

Agenda: In de sessies leggen we uit wat het initiatief is en gaan we met jou in discussie over de belangrijke vraagstukken die het initiatief mede wil beantwoorden. Vragen die gaan over jouw positie als architect! Ben jij wel onafhankelijk? Hoe ga jij om met agile werken? Is een onafhankelijke architect persé een externe?

Optie 1: 14 maart 18.30 - 21.00 uur : Seats2Meet, Utrecht CS [Moreelsepark 65 Utrecht]

·     18.30-19.00 ontvangst;

·     19.00-21.00 inhoudelijke sessie:

o Inleiding en uitleg initiatief OnafhankelijkeArchitect.nl

o Discussie workshop over 3tal vraagstukken positionering architect

·     21.00- Einde en borrel;

Optie 2: 28 maart 15.00 - 19.00 uur : NTB

·     15.00-15.30 ontvangst

·     15.30-17.30 inhoudelijke sessie:

o Inleiding en uitleg initiatief OnafhankelijkeArchitect.nl

o Discussie workshop over 3tal vraagstukken positionering architect

·     17.30-19.00 buffet/netwerkavond

Meer weten?
Wil je meer weten over dit initiatief? Wil je meedenken of een bijdrage leveren? Schrijf je dan in voor deze avond of middag! of kijk ook eens op de website https://www.onafhankelijkearchitect.nl/.

Weergaven: 302

Opmerking

Je moet lid zijn van Via Nova Architectura om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Via Nova Architectura

Sponsoren

Advertenties

© 2020   Gemaakt door Stichting Digital Architecture.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden