Doe mee aan enquête naar EA als management instrument

De Vrije Universiteit Amsterdam en de Hogeschool Utrecht doen onderzoek naar het gebruik van enterprise architectuur (EA) als management instrument. Het doel van dit onderzoek is om de effectiviteit van EA te vergroten. EA is immers geen doel op zichzelf, maar heeft verschillende doelstellingen. Een daarvan is ondersteuning van besluitvorming. Met deze enquête onderzoeken we de relatie tussen de volwassenheid van EA en de kwaliteit van IT investeringsbeslissingen. Jouw bijdrage aan dit onderzoek is belangrijk en wordt zeer gewaardeerd. Om betrouwbare resultaten te verkrijgen is een hoge respons noodzakelijk.

De doelgroep van onze enquête bestaat uit mensen die in hun dagelijkse werk met EA te maken hebben, hetzij als architect of als gebruiker ervan, dus bijvoorbeeld als CIO, CEO, CFO, business-manager, IT-manager, informatiemanager, business-analist, informatieanalist, solution architect of software ontwikkelaar.

De enquête is anoniem en opgesteld in het Engels. De informatie die je verstrekt wordt alleen gebruikt voor het doel van dit betreffende onderzoek en wordt vertrouwelijk behandeld. Het beantwoorden van alle vragen neemt ongeveer 20 minuten in beslag. Aan het einde van de enquête kun je een emailadres achterlaten als je een persoonlijke kopie van de resultaten wil ontvangen.

Je vindt de enquête https://nl.surveymonkey.com/r/ZGZ6JL8

Alvast heel veel dank voor je bijdrage!

Drs. Martin van den Berg
Dr. ir. Raymond Slot
Dr. ir. Marlies van Steenbergen
Prof. dr. Hans van Vliet

Weergaven: 265

Opmerking

Je moet lid zijn van Via Nova Architectura om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Via Nova Architectura

Sponsoren

Advertenties

© 2021   Gemaakt door Stichting Digital Architecture.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden