Enterprise Architectuur en de Impact op Bedrijfsprestaties

Enterprise architecten schetsen de huidige situatie, creëren een toekomstbeeld, controleren de conformiteit van projecten en doen nog veel meer. Maar wat betekent dat voor de prestaties van de organisatie? Welke activiteiten leveren de grootste bijdrage? Deze vragen staan centraal in mijn afstudeeronderzoek naar de relatie tussen activiteiten van enterprise architecten en bedrijfsprestaties. U heeft de juiste kennis in huis om een waardevolle bijdrage te leveren aan mijn onderzoek. Ik wil u daarom graag uitnodigen om de volgende vragenlijst in te vullen (dit kost ongeveer 15 minuten): https://invisionweb.deloitte.nl/survey?sid=196951133.

Uw invoer wordt met zorg behandeld en volledig anoniem verwerkt in de analyses van het onderzoek. Hierbij worden uw antwoorden afgezet tegen die van tientallen andere grote organisaties. De resultaten van dit onderzoek geven u daarmee antwoord op de vraag: Waar kunnen architecten zich het beste mee bezig houden om de bedrijfsdoelen te behalen? Dit onderzoek geeft een beeld van hoe architecten het beste kunnen bijdragen om waarde te creëren voor de organisatie.

Aan het eind van mijn onderzoek worden de resultaten uiteraard aan u aangeboden. Daarnaast worden er ronde tafel sessies georganiseerd met deelnemers van deze vragenlijst. Hier zullen de resultaten besproken worden met als doel meer inzicht te creëren in de relatie tussen Enterprise Architectuur en bedrijfsprestaties. Als deelnemer van deze vragenlijst nodig ik u graag uit om in een van ronde tafelsessies uw inzicht in dit onderwerp te vergroten.

Bij voorbaat hartelijk bedankt voor het invullen van de vragenlijst. Als u vragen heeft kunt u mij altijd direct mailen op ebookholt@deloitte.nl.

Weergaven: 204

Opmerking

Je moet lid zijn van Via Nova Architectura om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Via Nova Architectura

Sponsoren

Advertenties

© 2020   Gemaakt door Stichting Digital Architecture.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden