Beste VNA-leden, 

Als masterstudent Business Information Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam ben ik bezig met een afstudeeronderzoek naar de effectiviteit van een bedrijfsarchitectuur. Voor dit onderzoek interview ik architecten/informatiemanagers in verschillende ziekenhuizen, maar het blijkt lastig om voldoende interviews te krijgen. Op dit moment heb ik mijn onderzoek uitgevoerd bij het EMC Rotterdam, het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht en het Rivas in Gorinchem.

Via deze oproep hoop ik in contact te komen met meer architecten/informatiemanagers werkzaam in ziekenhuizen, dus mocht u mij hierbij kunnen helpen, dan zou ik het zeer op prijs stellen als u contact met me opneemt. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Lars Messchendorp
344658lm@student.eur.nl

Weergaven: 111

Opmerking

Je moet lid zijn van Via Nova Architectura om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Via Nova Architectura

Sponsoren

Advertenties

© 2020   Gemaakt door Stichting Digital Architecture.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden