GEZOCHT: (Enterprise) Architecten die benieuwd zijn naar wat 2e jaars HBO studenten in 4 weken tijd leren over Enterprise Architectuur.

Op de Haagse Hogeschool bij de opleiding HBO-ICT differentiatie Business & Management doen 2e jaars studenten deze periode in 4 weken tijd kennis op van verschillende aspecten betreffende het vakgebied Enterprise Architectuur.

Om hun opgedane kennis te etaleren houden zij na deze 4 weken een zogenaamd EA-betoog waarin zij individueel in maximaal 10 minuten aan een gesprekspartner toelichten wat Enterprise Architectuur inhoudt, welke toegevoegde waarde werken onder architectuur een bedrijf kan bieden, welke succesfactoren er gelden ten behoeve van het werken onder architectuur en hoe referentiearchitecturen daar een rol bij kunnen spelen.

We zijn op zoek naar (enterprise) architecten die benieuwd zijn tot welk niveau de studenten in 4 weken komen en als gesprekspartner van de studenten willen fungeren. De gesprekken vinden plaats op woensdag 31 oktober en vrijdag 2 november.

Interesse of ken je iemand uit je netwerk die het leuk lijkt om als gesprekspartner van deze studenten te fungeren, stuur dan een email aan Berry Pieters: b.f.s.pieters@hhs.nl of laat een reactie achter onder dit bericht.

Weergaven: 312

Opmerking

Je moet lid zijn van Via Nova Architectura om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Via Nova Architectura

Sponsoren

Advertenties

© 2021   Gemaakt door Stichting Digital Architecture.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden